+90 507 869 48 30

PERSONEL HİJYEN EKİPMANLARI ALIRKEN NEDERE DİKKAT EDİLMELİ

PERSONEL  HİJYEN EKİPMANLARI TEDARİGİ  YAPILIRKEN  DİKKAR EDİLMESİ  GEREKENLER 

 Gıda işleme tesislerin  üretim alanlarına  girişlerde  takip edilebilir hijyen koridoruna  ihtiyaç duymaktadır 

Üretim  alanlarına  girecek personel  ve  çalışanlar  Kıyafet ve ekipman hijyeni  ve el temizliğini dezenfeksiyonunu standartlara  uygun bir hijyen hattından  geçerek  gerçekleştirmelidir

Hijyen bariyerinin  ve hijyen ekipmanları  temel amacı  dış kaynaklı  Bakteri ve  Mikropları minimize  ederek ve zorunlu  hale  getirerek  dış alandan  üretim  alanına  temiz  bir şekilde  geçişi  sağlamaktır

Hijyen bariyerleri alırken  dikkat edilmesi  gereken unsurlar başlıca  şunlardır

 

Hijyen bariyerinin  sürekli  kullanıma  uygun  olması

Personel  hijyeni  standarlarına  uygun olması

Alınan Hijyen bariyerinin paslanmaz  yapıda olması

Yüksek standartlar kullanılarak  üretilmiş olması

Firmadan  teknik destek alına bilmesi  ve  yedek  parça   buluna  bilirliği

 

PERSONEL HİJYEN EKİPMANLARI ALIRKEN NEDERE DİKKAT EDİLMELİ PERSONEL HİJYEN EKİPMANLARI ALIRKEN NEDERE DİKKAT EDİLMELİ PERSONEL HİJYEN EKİPMANLARI ALIRKEN NEDERE DİKKAT EDİLMELİ PERSONEL HİJYEN EKİPMANLARI ALIRKEN NEDERE DİKKAT EDİLMELİ